De Krim staat bekend als familiepark. Voor jong en oud is er van alles te beleven, zoals zwemmen in het overdekte zwembad met 3 waterglijbanen en een wildwaterbaan, whirlpools en een spraypark/peuterbad, spelen op het stoere buitenspeelterrein en op de Noorse Kotter of op het boerenerf/bij de manege. Er zijn diverse sport- en speelvelden, waaronder een panna basketbal/voetbalveld. Er is een indoor kinderspeelparadijs en indoor midgetgolf/lasergame.

In het Klimpark kunt u op spectaculaire wijze op 10 meter hoogte diverse uitdagende parcours klimmen, tokkelen, een vrije val maken en meer… Zowel jong (vanaf 1.30 m) als oud kan genieten van een 2 uur durende belevenis op hoogte.

U kunt lekker eten en drinken in één van de vele restaurants, een afhaalmaaltijd of een pizza bestellen in het centrum, op het terras borrelen terwijl de kinderen zich op het uitgebreide buitenspeelterrein vermaken. Er is een supermarkt met een uitgebreid assortiment, een fiets, skelter-, kinderzitjes- en bolderwagenverhuur.

Er is zoveel te doen voor een ieder! Teveel om op te noemen! 

16-7-2012-027
DSC00804
bootmetkids11
2015-10-23-164622

Er is een nieuw zwembad op de Krim: het leukste zwembad op Texel!