De Krim staat bekend als familiepark. Voor jong en oud is er van alles te beleven, zoals zwemmen in het overdekte zwembad met glijbaan en whirlpools, spelen op het stoere buitenspeelterrein en op de Noorse Kotter of op het boerenerf/bij de manege. Er zijn diverse sport- en speelvelden, waaronder een panna basketbal/voetbalveld. Er is een indoor kinderspeelparadijs en indoor midgetgolf/lasergame.

In het Klimpark kunt u op spectaculaire wijze op 10 meter hoogte diverse uitdagende parcours klimmen, tokkelen, een vrije val maken en meer… Zowel jong (vanaf 1.30 m) als oud kan genieten van een 2 uur durende belevenis op hoogte.

U kunt lekker eten en drinken in één van de vele restaurants, een afhaalmaaltijd of een pizza bestellen in het centrum, op het terras borrelen terwijl de kinderen zich op het uitgebreide buitenspeelterrein vermaken. Er is een supermarkt met een uitgebreid assortiment, een fiets, skelter-, kinderzitjes- en bolderwagenverhuur.

Er is zoveel te doen voor een ieder! Teveel om op te noemen! 

16-7-2012-027
DSC00804
bootmetkids11
2015-10-23-164622

Nieuw zwembad op Vakantiepark de Krim!

In september 2016 is de Krim gestart met de bouw van een gloednieuw zwembad. Gedurende de bouwperiode is er geen zwembad op het vakantiepark. Excuses voor het ongemak en eventuele overlast. Het nieuwe zwembad (met o.a 3 glijbanen, een wildwaterbaan en een indoor spraypark) zal naar verwachting rond 1 juli 2017 gereed zijn.