Golfbaan De Texelse grenst aan het vakantiecentrum De Krim. De 18-holes golfbaan is één van de zes Nederlandse links courses, geschikt voor ervaren golfers en enthousiaste beginners. De golfbaan ligt in een uitgestrekt duingebied met waterpartijen en kenmerkt zich door het ruige karakter. De geoefende golfer kan volop genieten van de diversiteit aan uitdagingen zoals de wind, de hoogteverschillen en de aanwezigheid van veel water. Voor de beginnende golfer is er de Par 3 baan, een fraai opgezet 9 Holes parcours met vele uitdagingen. Alle gasten van de Krim ontvangen 30% korting op de greenfee!

De Texelse heeft naast de 18 holes linkscourse en de par 3 oefenbaan een drivingrange met chipping ground en putting green, een golfschool en een golfshop.   Als niet golfer kunt u genieten vanaf het terras van het clubhuis van het prachtige uitzicht onder het genot van een hapje en/of een drankje.

Onze bungalow is prachtig gesitueerd, ligt direct aan de golfbaan; bij de afslag van de 5e hole. Zittend op het bankje achterin de tuin kunt u de afslagen van de golfers aanschouwen. Afhankelijk van de windrichting kunt u zelfs de zee horen ruisen. Het is oprecht genieten van de weldadige rustige sfeer van het duinlandschap, waar geen enkel verkeersgeluid te horen is.

2015-10-01-173115
IMG1960
2015-10-19